Sparbanksgåvan

Stort tack till Carina Hansson för gåvan.

Genom projekt Sparbanksgåvan går en del av Framtidsbankens pengar till bidrag som medarbetare på banken kan söka till föreningar som ligger dem extra varmt om hjärtat. De har valt att ge sina sparbanksgåvor i samlad skara, för att ge lite extra uppmuntran och uppskattning till föreningarna på landsbygden under detta utmanande Coronaår.

Här är föreningarna som fått ta del av bidragen och personalens motivering:

Carina, privatrådgivare:
Jag ger till Ätrans IF för att de ska kunna köp in ny utrustning, då de lånar ut utrustning till alla som vill komma och prova åka längdskidor på deras konstsnöslinga. I år har det varit en väldigt populär aktivitet för många familjer och därav har inte alltid utrustningen räckt till, dessutom har slitaget blivit väldigt stort. Allt som sker kring ideell arbetskraft känns jättekul att kunna bidra till.